Η εταιρεία

Η εταιρεία Βασίλειος Μπουρουζίκας δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού από το 1975 στεγαζόμενη σε ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Φαρσάλων 170, στη Λάρισα. Ο σύγχρονος εκθεσιακός χώρος σε συνδυασμό με τον πλήρη επαγγελματικό και οικιακό εξοπλισμό που διαθέτει, είναι ικανός να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις των πελατών της.

Στόχος της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών της

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών της διαθέτοντας πλήρη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού, βιομηχανικού και επαγγελματικού εξοπλισμού, εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού, ηλεκτρολογικών πινάκων, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για την προμήθεια εξοπλισμού και την κατασκευή μικρής και μεγάλης κλίμακας φωτοβολταικών.

Σύγχρονη μονάδα παραγωγής & συναρμολόγησης ηλεκτρικών πινάκων

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο λειτουργεί σύγχρονη μονάδα παραγωγής και συναρμολόγησης ηλεκτρικών πινάκων κατά παραγγελία, μεταλλικών κιβωτίων, πεδίωνPILAR και κυψελών από εκπαιδευμένο συνεργείο, η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες της αγοράς.

Η επίτευξη των στόχων της πραγματοποιείται με την συνεχόμενη βελτίωση και ανανέωση του εξοπλισμού της, καθώς και με την απασχόληση κατάλληλα εκπαιδευμένου προσωπικού.

Πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015

ISO9001

Σήμανση καταλληλότητας CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Conformite Europeenne

Ποιοτικός Έλεγχος

Παρακολουθούμε στενά κάθε στάδιο παραγωγής ενός έργου, ώστε να εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα κατασκευής των ηλεκτρικών διατάξεων, ανταποκρινόμενοι στις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές και στις αυστηρότερες απαιτήσεις των πελατών μας.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα bourouzikas.com συμφωνείτε με τη χρήση cookies.